De familie Bolhuis; Arjen en Wenda Bolhuis met kinderenElke dag 24/7 staan wij klaar voor onze koeien. We zijn een familiebedrijf. Samen verzorgen we onze dieren op en top. Van de verse melk van onze koeien maken we diverse zuivelproducten. Doordat de melk dagvers is, proef je dit in onze producten. Lekker vol en romig van smaak.

Ons bedrijf is al diverse generaties oud , het is een eer dat wij het bedrijf hebben mogen voortzetten. Dagelijks verzorgen wij onze koeien en jongvee vol liefde. Elke dag vers voer (een 5 gangen menu), schone boxen. De koeien kunnen bij ons zelf kiezen wat ze doen. We melken met melkrobot, de koeien kunnen zelf kiezen wanneer ze gemolken willen worden. Wanneer het voorjaar aanvangt mogen de koeien lekker naar buiten. Daarnaast hangen er heerlijke borstels in de stal waar de koeien lekken gekriebeld kunnen worden.

We werken samen met de natuur. We zijn van de natuur afhankelijk en daar spelen we op in. Dat is het mooie van dit werk, geen jaar is gelijk en plannen is lastig! Niets zo veranderlijk als het weer!

We hopen dat jullie net zo genieten van onze producten als wij! Zijn er vragen, kun je ons altijd even een mail sturen of even bellen. 

Groeten

Arjan en Wenda Bolhuis

info@zuivelboerderijbolhuis.nl

06-48677882